Dark Woods

Per poder completar l’oferta anual l’estació instal·larà una “Alpine Coaster” o com es diu vulgarment “tobogan de muntanya”.

L’atracció consta d’un circuit de rails que es distribueixen per mig del bosc com a màxim 10m d’alçada, pel que llisquen uns trineus amb capacitat per dues persones. La  longitud d’aquest circuit pot superar els 2km. Les persones pugen a l’atracció a la part baixa, i els trineus són arrossegats muntanya amunt, tibats per un cable en un recorregut que sol ser recte, fins arribar a la part alta de l’atracció. En aquest punt els passatgers començaran a lliscar amb els seus trineus per tot el recorregut, que combina rectes amb nombroses corbes, algunes d’elles   molt tancades, fins a 180º, amb aquest descens es poden arribar a superar els 80 quilòmetres per hora.

La nostra atracció es diu “Dark Woods”. El nom ve pels grans avets i  pins negres que abunden a la muntanya on la nostra estació es troba situada. Per poder pujar s’haurà d’adquirir un tiquet que costarà 8€ per viatge, i que es podrà aconseguir al peu de l’atracció o les guixetes centrals.

El recorregut consistirà en  un descens  de 3600 m de llargada  amb un desnivell de 340m, format per un total de 46 curves, majoritàriament properes als 180º menys una que simbolitza mig camí de 360º. El tram d’ascens te 900m i  en completar tot el recorregut pots tardar, depenent  de la teva velocitat, entre 10 minuts o 15 minuts.