Spa Resort Hotel

El RASOS SKI & SPA RESORT HOTEL és una de les edificacions  fonamentals dins d’aquest complex.

En aquesta imatge de sota, es pot apreciar el nou logotip de l’hotel. Aquest serà de quatre estrelles com indica el logotip però aquestes estrelles també representen un tret representatiu i descriptiu de l’hotel:

  • La clau representa l’inici d’una nova etapa, plena de noves experiències.
  • La primera estrella representa l’hospitalitat que es respira en aquest hotel.
  • La segona estrella representa la tranquil·litat que aporta el fet d’estar enmig de la natura i poder-la gaudir.
  • La tercera estrella representa la lleialtat i confidencialitat entre l’hotel i els clients allotjats.
  • Per últim, la quarta estrella simbolitza la llibertat que ha de donar qualsevol hotel als seus clients i treballadors.

Constarà de tots els serveis necessaris exigits per a la seva situació muntanyosa. Més endavant, s’aniran veient.

L’hotel estarà situat a l’oest de la plaça que, actualment, és utilitzada com un aparcament. Principalment, l’emplaçament inicial per a l’hotel era a l’est de la plaça degut a que estava pensat que l’espai de l’oest fos utilitzat per a construir un altre edifici que inclogués, generalment, un Spa i un centre comercial.  

La seva estructura constarà de 130 metres de llargada, 30 metres d’amplada i 10’5 metres d’alçada. 

La seva superfície aproximada serà de 3.900 m² i tindrà 80 habitacions. Les habitacions estàndards valdran 112€ per persona cada nit i les suites en valdràn 200€ ( els menors de 8 anys, no paguen res per l’estança a qualsevol habitació).

L’hotel es dividirà en cinc blocs, tres que tindran la mateixa forma i els altres una altre forma diferent.  

  • Els tres blocs ALFA (nom amb el qual seran anomenats) estaran situats a les posicions 1, 3 i 5. Tindran d’una estructura de 26 metres de llargada, 30 d’amplada i 10’5 d’alçària. Per tant, cada edifici ALFA constarà de 797,32 m².
  • Els altres dos edificis OMEGA (nom amb el qual són anomenats) estaran situats a les posicions 2 i 4. La seva estructura serà  de 26 metres de llargada, 22 d’amplada i 10’5 d’alçària. Per tant, cada edifici OMEGA constarà de 580’7 m².

El material principal per a construir el RASOS SKI & SPA RESORT HOTEL serà la fusta, la qual s’obtindrà, majoritàriament, de la tala d’arbres comuns  que envolten el nostre complex. 

L’entrada a l’hotel es troba situada a la cara est (la cara de 30 m)  del bloc 1 de l’hotel.