Arribada al Resort

PÀRQUING

Una de les parts més importants del RASOS SKI & SPA RESORT HOTEL és el pàrquing. El pàrquing actual serà substituït per  un de nou sota l’hotel. 

El pàrquing estarà format  d’una planta subterrània de 116 metres de llargada, 30 d’amplada i 8 d’alçària. Constarà de 3.480m² en dels quals hi haurà 91 places d’aparcament, un ascensor de 1,65m x 1,55m x 2m amb capacitat de 5 persones, i una escala per accedir al pàrquing. 

El cost de construcció del pàrquing serà de 1.164.794€. El manteniment anual del pàrquing s’aproxima a que sigui entre 23.295,98 i 34.943,82€.

PLAÇA

La plaça serà reformada per donar una millor benvinguda als visitants de l’estació, ja que el pàrquing actual no és del tot presentable.  Les dimensions  seran de 60mx55m, és a dir 3.300 metres quadrats. La plaça inclou 30 bancs i 12 papereres.

La plaça fa una espècie de creu, en el centre del qual, hi queda la creu del Cabrer que va ser un dels motius pels quals el Rasos de Peguera va destacar a la seva època.

EDIFICI PRINCIPAL

Tot complexe d’hivern ha de tenir algun tipus d’edifici on es venguin els forfaits, on hi hagin els serveis mínims, lloguer de materials i les oficines.

En el nostre cas no és una excepció. Per això presentem un edifici fet de fusta de pi, l’arbre que abunda més en les muntanyes on es troba situat els Rasos, inspirat amb l’ arquitectura alpina mantenint l’estètica pirinenca.

En total l’edifici ocuparà uns 720m2  .

L’interior de l’edifici estarà dividit en 3 plantes:

Planta baixa

Primer Pis

Segon Pis